Posebne ponude

Dovoz i odvoz gostiju apartmana na aerodrom uz nadoplatu – na upit

Najam bove za vezanje broda ispred ville Malibu Royal i apartmana Malibu uz nadoplatu – na upit

Otok Vir

Otok Vir je jedan od 300 otoka i otočića Zadarskog arhipelaga, u sjeverozapadnom dijelu Dalmacije. Dvadeseti je po veličini među hrvatskim otocima Ima površinu 22,38 km2, dužinu 10,12 km i najveću širinu 4,25 km. Vir je od Zadra udaljen 26 km. S kopnom je spojen lučkim mostom od 1976. godine, čime je Vir postao sastavnim dijelom kopna, stoga posjetitelji mogu doživjeti tipičan otočni ugođaj s jedne strane, dok u isto vrijeme mogu uživati u mobilnosti koju im pruža suvremena cestovna mreža.

Više
Zadar

Zadar je grad obilježen svojom tisućljetnom poviješću, te je kao takav prava riznica arheološkog i spomeničkog blaga antičkog, srednjovjekovnog i renesansnog razdoblja. Iz svih povijesnih razdoblja sačuvane su brojne crkve i spomenici kulture na kojima su vidljiva umjetnička graditeljstva svih stilova. Zadar je mirno i sigurno mjesto, možete otići u šetnju noću, kao i danju. Osim što ćete otrkiti prekrasne tragove rimskog doba, pronaći ćete i fine trgovine, restorane po pristupačnim cijenama, te koncerte na otvorenom.
Preporučujemo šetnju zadarskom rivom kojoj jedinstven ambijent daje zvuk Morskih orgulja, jedinstvenog objekta u svijetu!

Više